Program » Internet » Plug-Ins

Flash Player last ned
5 0 1056  

Downloada denna lilla men kraftfulla plugin från Adobe Systems kan du köra Flash på datorer, mobiler osv.

Adobe Systems flash player är en plugin och är i princip standrad för visning av multimedia på Internet. Nu med mer fokus på stabilitet, prestanda och standardisering. Flash gör webben levande genom animationer, filmer, spel och menyer. Flash Player är därför något som bör vara installerat på varje dator. Om du söker efter en Flash Player till din Mac, vänligen klicka här. Om du använder Linux, så downloadar du Flash Player här.

Adobes egen presentation

Adobe Flash Player är en plattformsoberoende webbaserad program-runtime som ger kompromisslös visning av uttrycksfulla tillämpningar, innehåll och videofilmer på olika skärmar och webbläsare. Flash Player har optimerats för hög prestanda på mobilskärmar och utformats för att dra nytta av enheternas inbyggda funktioner för att ge en mer engagerande upplevelse för användarna.

Flash Player till Android

Här kan du downloada Adobe Flash Player till din Android smartphone. Välj version av Andriod din telefon kör här nedanför, obs att du ska göra detta från din telefon. -Flash Player till Android 4.0 -Flash Player till Android 3.0 & 2.0 -Flash Player till Android

Download Flash Player

Note:

Denna plugin var tidigare känd som Macromedia Flashplayer men den ligger nu mera under Adobe Systems. Genom att installera den får din dator stöd för filer med ändelsen .swf. Vanligt i reklam, filmsekvenser med mera.

Screenshots
Detaljerad information om Flash Player
Typ:
Freeware


Producent:
Adobe Systems

Inkom datum:
18-07-2006
Plattform:
Windows, Mac OS, iOS, Android, Tablet, Linux

Storlek:
1.14 Mb

Uppdaterad datum:
07-08-2018
0