Blogg » Råkar du sitta framför datorn?

Det är det många som gör nuförtiden och vi lägger allt mer tid framför skärmarna. Ibland kan det vara bra att ta en paus från datorarbete, datorspel eller vad du nu sysslar med på datorn. Lämna den virtuella världen för en stund och ta dig ut i den riktiga världen. Men inte än! När du ändå sitter där framför datorn, kolla in webbsidorna festli.se/ och fest365.se/. På dessa sidor hittar du allt som har med fest och maskerad att göra!

Så lämna dina spelkaraktärer åt sidan och lev ut dina fantasier i verkligheten. Kom till festen klädd som en polis och ”arrestera” någon tråkig vän, för du är där för att ha kul! Eller du kanske är ett stort Abba-fan? Kolla då in 70-talskläderna. Är du känd som partykungen? Ja, då ska du väl också se ut som en kung. Just nu kan du få en 1500-talsperuk till ett mycket bra pris. Men skynda dig, det finns endast få peruker kvar! På Fest365:s webbsida hittar du fest- och maskeradkläder samt festartiklar för alla tillfällen, 365 dagar om året. Sök på olika festteman, högtider eller begivenheter. Våren nalkas och snart är det påsk; här hittar du alla artiklar som har med påsken att göra. Eller ska din vän gifta sig? Kolla då in avdelningen för bröllopsdekorationer. På dessa sidor hittar du kostymer för dam, herr och barn, samt en mängd hattar, peruker och masker. Här finns också ett brett urval av festartiklar och andra roliga prylar.  

Så lämna datorspelsvärlden för ett tag, flytta din rollkaraktär från skärmen till festen. Spelar du mycket GTA? Ta det ett steg längre och var gangster ”på riktigt”! Överraska dina vänner eller bjud in till en egen maskerad. Vad du än väljer att ha för tema, så erbjuder dessa sidor utstyrslar som kommer att imponera på helgens fest. Och för att dina vänner inte ska bli för avundsjuka, så kan du ju även berätta för dem om dessa sidor.